Wednesday, October 14, 2009

hola...am back...

....sori kawan2...bz sangatttt.....nak tau latest news from RONASUTRA????

1.kotak RONASUTRA yang baru akan berada dipasaran....lebih berkualiti....

2.website kami www.ronasutra.com sedang di up grade...so lepas ni kalau kawan2 nak beli dengan credit card atau charge card dan sebagainya,boleh berbuat demikian...

3.advertisement untuk RONASUTRA mungkin di tunda dari 16 october ke 24 october ( my besday...hehehe)....hadiah utk kawan2 dan dealers laa...coz kali ni kami try advertise full page @ satu muka surat penuh....apa2 pun,kena tunggu sampai friday ni untuk confirmation....

4.stok terbaru RONASUTRA dah siap, mencapai 25,000 unit.....alhamdulillah sebab permintaan memang dasyattttt....

5.new up date @ dealers dibawah NADASUTRA akan di keluarkan esok,coz lepas ni dealer dan outlet akan di kategori kan kepada 3 bahagian:putih/merah/hitam:

putih:jualan mencapai target serta konsisten

merah:perlu lebih banyak bimbingan/jualan tidak mencapai target

hitam:langsung tidak memuaskan....



tapi jangan bimbang,sila hubungi saya jika ada apa2 masalah atau kesukaran....untuk dealers yang langsung tak nak ber komunikasi atau berdaya saing....pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika nama serta nombor anda tidak lagi tertera di iklan atau website kami...tengkiuuu.....