Tuesday, December 15, 2009

Attention..


RONASUTRA @ harian metro on 18.12.2009 (Friday)...so untuk kawan2,wholesalers,outlets,dealers,runners..tolong la plan serta rancang bila nak ambik stok RONASUTRA...jangan jadi macam iklan yang lepas...semua order serentak kat saya...bukan xde stok tapi mustahil nak hantar semua order dalam masa satu hari...SILA rancang pembelian anda...JANGAN bila iklan je semua kelam kabut.....dapatkan stok dari wholesaler serta pengedar yang sah dan juga yang telah dilantik...sebarang masalah yang timbul kelak tidak akan dilayan.....


P.S. pembelian secara tunai diberi keutamaan...so..sapa2 yang mintak kredit tu...sabarr...saya kena hantar stok kepada pengedar2 yang telah membuat advance payment terlebih dahulu...sori,ini arahan dari tuanpunya RONASUTRA...TENGKIUUUU....

semoga sukses dan selamat majujaya...