Monday, May 24, 2010

testimoni @ ronasutra

Posted at 12-4-2010 17:39 | my mum pakai yg sawo yellow...nmpk glowing je muka die....nmpk gebu n xbrcapuk...kalau brpeluh pun still ok...kalau x masa my mum pkai 2 way cake loreal nmpk brcapuk bila berpeluh...


Posted at 11-4-2010 17:10makin lama pkai mkin ok lah bdak ni.mybe nija kna pkai ngan berus kot bru canteeek,sya pkai krim anti parut fair n lovely dlu b4 tempek ronasutra,lgi best.brseriiiii je rasenye.pkai foundation bla nk pgi jalan jer.ok lah muka xminyak


Posted at 10-4-2010 12:37 |apply moisturizer dulu then agak2 nak kering tu,apply bedak ronasutra kat muka...
guna brush lagik cun...berus cara membulat...rata2...
x yah banyak2 time berbedak...sket2 je dah ok..
lagipun bedak ni halus gak...lasting sampai petang tau?


Posted at 7-4-2010 03:20 | kite pon da try..mak kite sampai bli byk2 jual2 kat member..huhuhu..
mmg best pakai sambil cantik sambil rawat muka.


Posted at 8-2-2010 00:54 hai...

saya pun sekarang pakai bedak ronasutra ni hampir 1 bulan..... :pompom:

hasilnya....mmg tak sangka ler.... tampak lebih berseri2 *daku perasan sowang2 leww...

cara pakai yang disarankan:
Guna pelembab dulu...kemudian baru sapu dgn bedak ronasutra menggunakan berus....nk dapat sapuan yg rata, guna berus tu buat bulatan....

kalau nk lagi lawa..lagi2 time gi kenduri ke...keluar jalan2 ke... lepas pakai pelembab saya sapu foundation selapis.... br pakai ronasutra..

yg best, bedak ni tahan.. tak cair pun mekap walau berpanas berpeluh2 t/hari... dari pagi-petang..mentain je..tak payah nak godek2 muka...