Sunday, August 22, 2010

testimoni..

terbaca psl ronasutra ...mineral powder ...kebetulan kat rumah sebelah ada buat sale so beli kaler sawo yellow ...pastu masuk FB ronasutra tunjuk azwan ali dan zahida rafik pernah pakai ronasutra kaler cream peach oleh mekap artist ...model tengku azura pun pernah try ronasutra dan dia ngaku bedak ni tahan lama ...sbg seorg yg mudah terpengaruh aku pun order cream peach plak ;P

so far pakai yg sawo yellow ni ok gak ... nanti bila order cream peach sampai nak try gak ...mana tau boleh cun cam azwan ali & zahida rafik :lol:


sharing is caring :D
gambar yg ada tengku azura tu ...lady yg duduk tu silap yg jadi model iklan ronasutra kat dlm paper
lps baca kat paper terus gugel ronasutra dan terjebak..